Lasergame

Vi har 2 utrustningar.

En med 20 västar och puffror varav 14 är lite mindre västar.

Den andra med 4 st vuxenvästar och puffror samt 6 st puffror UTAN västar för de minsta (från 4 år), med alla träffpunkter på puffran. Givetvis kan de med och utan västar träffa varanda. Det gör oss unika i Sverige. Det blir inte mindre coolt av att rösten bakom en kändis talar till dig under spelet.

 

Varje match är 15 min. Minsta debitering är för 6 personer. I virustider spelar alla sällskap ensamma.

  • 1x15min = 90.- per person.
  • 2x15 min = 150.- per person.
  • 3x15min = 190.- per person.
  • 4x15 min osv = 230.- per person.

Unga som gamla, stora som små, män som kvinnor. Uteslutande säger de alla samma sak när de kliver ut ur den labyrintliknande arenan med ett leende på läpparna; SKITKUL!

 

Lasergame / Laserspel, spelas av lag eller individuella spelare i en dimmig labyrint där man skjuter ljusstarka laserstrålar mot varandra från laservapnen. Laserdome som många väljer att kalla det är ett annat varumärke på Laserspelsutrustning, vi har utrustning från Lasermaxx och Ultratag.

Poäng får man genom att träffa en motståndares väst eller vapen (som har vissa specifika träffpunkter som man måste träffa), och när matchtiden är över så sammanfattas alla matchens poäng för att ta fram en vinnare.

 

När spelet är över visas poängen på en skärm. Pluspoäng för träff och minus om man blir träffad eller skjuter en medspelare.

Laserspel är kul och säkert för alla att spela, gamla som unga.

 

ICE 4 FUN

Fraktgatan 5
Islingby Industriområde
Borlänge

© 2021 Ice 4 Fun
Information om cookies