Lasergame

Vi spelar för närvarande i ett plan på 9x33 meter men bygger ut löpande i ett till plan. Arenana är i en ekonomibyggnad som inte är klimatiserad så klä er därefter eller återkom med en bokning i vår. Reception och väntrum är givetvis uppvärmt. Toalett hittar ni i en annan byggnad på gården så gör om möjligt era behov innan ni kommer. Inga omklädningsrum, inget rinnande vatten finns vid arenan. 

 

Vi har 2 utrustningar.

En med 20 västar och puffror varav 14 är lite mindre västar.

Den andra med 4 st vuxenvästar och puffror samt 6 st puffror UTAN västar för de minsta (från 4 år), med alla träffpunkter på puffran. Givetvis kan de med och utan västar träffa varanda. Det gör oss unika i Sverige.

 

Varje match är 15 min. Minsta debitering är för 6 personer. Minst 14 personer för att spela ensamma.

  • 2x15 min = 170.- per person.
  • 3x15min = 220.- per person.
  • 4x15 min osv = 270.- per person.

Unga som gamla, stora som små, män som kvinnor. Uteslutande säger de alla samma sak när de kliver ut ur den labyrintliknande arenan med ett leende på läpparna; SKITKUL!

 

Lasergame / Laserspel, spelas av lag eller individuella spelare i en dimmig labyrint där man skjuter ljusstarka laserstrålar mot varandra från laservapnen. Laserdome som många väljer att kalla det är ett annat varumärke på Laserspelsutrustning, vi har utrustning från Lasermaxx och Ultratag.

Poäng får man genom att träffa en motståndares väst eller vapen (som har vissa specifika träffpunkter som man måste träffa), och när matchtiden är över så sammanfattas alla matchens poäng för att ta fram en vinnare.

 

När spelet är över visas poängen på en skärm. Pluspoäng för träff och minus om man blir träffad eller skjuter en medspelare.

Laserspel är kul och säkert för alla att spela, gamla som unga.

 

ICE 4 FUN

Hovgården Borlänge
Använd karta under kontakta oss
Borlänge

© 2023 Ice 4 Fun
Information om cookies